Ievērojami jaunumi • IR.lv

Ievērojami jaunumi

Jānis Vēvers

Vēl iespaidīgāka fotokamera. Vēl detalizētāks displejs. Vēl aizraujošāka izklaide. Tehnoloģiju pasaule nekad neiemieg un nenorimst

Fotogrāfija pa visu sienu
Samsung Galaxy S23 Ultra
2023. gads vēl nebija sācies, kad bija skaidrs, ka līdz ar to ieradīsies Samsung viedtelefonu flagmanis ar gadskaitlim atbilstošu nosaukumu. Tāda nu ir kompānijas iekoptā kārtība. Un patiešām, jau februāra pirmajā dienā dienvidkorejieši izrādīja savu jaunāko «garabērnu». Kā ierasts, Galaxy S sērijā ir veseli trīs modeļi — S23, S23+ un S23 Ultra. Un, kā ierasts, vismodernākās tehnoloģijas rotā lielāko un dārgāko no tiem. Proti, Ultra.

Šoreiz tas lielāko uzmanības devu piesaista ar 200 megapikseļu attēla sensoru galvenajā no četrām aizmugurējām kamerām. Lietotājam tas nozīmē iespēju uzņemt detalizētākas fotogrāfijas, kas labāk izskatās gan liela televizora ekrānā, gan izdrukātas plakāta formā. 

Izmaiņas skārušas arī dizainu. Korpusa stūri kļuvuši kantaināki, kā rezultātā nolocītās ekrāna malas tagad ir šaurākas. Līdz ar to 6,8 collu Dynamic AMOLED 2X ekrāna praktiski lietojamā daļa kļuvusi plašāka. Gan pirkstiem, gan S Pen irbulim būs lielāks darba lauks.

Kā jau flagmanim pienākas, S23 Ultra ticis pie visjaunākās paaudzes procesora un ietilpīgākas atmiņas. Samsung nolēmis, ka flagmaņa minimālā datu krātuve būs 256 GB, bet dārgākā versija būs aprīkota ar 1 TB atmiņu. Cena no 1419 eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu