Speciālizlaidums: Ārpolitika ar Tomasu un Paulu • IR.lv

Speciālizlaidums: Ārpolitika ar Tomasu un Paulu

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Latvijā tas nu nekad nevarētu notikt!

Vai ASV Kongresa spīkerei Nensijai Pelosi bija jābrauc uz Taivānu par spīti Pekinas dusmām? Kāpēc vairāk nekā divdesmit gadus pēc 11. septembra uzbrukumiem vēl aizvien ir svarīgi, ka ASV sadzina pēdas vienam no terorakta organizētājiem un nogalināja Al Qaeda līderi Aimanu al-Zavāhiri? Cik bīstams ir saspīlējums uz Kosovas robežas ar Serbiju? Kāpēc Krievija piekrita darījumam par Ukrainas graudu izvešanu no Melnās jūras ostām? Kā vērtējam konkurentus uz Lielbritānijas premjerministra amatu?

Otrajā Šķiltavas specizlaidumā Tomass un Pauls ne tikai dalās pārdomās par ārpolitikas aktualitātēm, bet arī izceļ ziņās pamanītas lietas — gan lielas, gan mazas, kas Latvijā nekad nevarētu notikt. 

Klausītāju zināšanai: jau septembrī ārpolitikas raidieraksts kļūs par pastāvīgu podkāstu. Tiekamies rudenī. 

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu — abonēt Ir.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. #SIF_MAF2022

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu