Paradumu maiņa • IR.lv

Paradumu maiņa

Toms Rupšis, Maxima Latvija vadītājs

Nenoliedzami, pandēmija ieviesusi korekcijas, un šogad ievērojami daudz resursu esam veltījuši drošas vides nodrošināšanā gan klientiem, gan darbiniekiem. Investējot vairāk nekā miljonu eiro, esam ieviesuši vairāk nekā 40 iniciatīvu, lai mazinātu vīrusa izplatību gan mūsu veikalos, gan visā Latvijā.  Pandēmija arī mainījusi to, kā cilvēki iepērkas, — kā liecina jaunākais Maxima mazumtirdzniecības kompasa pētījums, kopš 2020. gada marta iepirkšanās paradumi mainījušies jau 68% iedzīvotāju. Cilvēki sākuši vairāk rūpēties par savu veselību un drošību, pērkot vitamīniem bagātākus produktus (13%); uz veikalu dodas retāk (47%), vienlaikus pērkot vairāk, kā arī biežāk iepērkas internetā (17%) .

2021. gads uzņēmumam ir īpašs, jo svinam 20 gadu jubileju Latvijā. Uzņēmums ir lielākais privātais darba devējs Latvijā ar aptuveni 7000 darbinieku. Aktīvi strādājam pie tā, lai celtu efektivitāti, samazinot tiešās izmaksas, tādējādi spējot turpināt nodrošināt zemas cenas kvalitatīviem produktiem, kas ir īpaši būtiski tagad, pandēmijas izraisītajā krīzē, kas skārusi ikvienu Latvijas iedzīvotāju. 

Savā jubilejas gadā esam arī spēruši būtisku soli uz priekšu, pakāpeniski mūsu veikalos ieviešot jaunu un vienotu konceptu, kas paredz, ka veikals ir daudz intuitīvāks, plašāks un ērtāks. Ir modernizēts aprīkojums un virkne energoefektīvu risinājumu, lai nodrošinātu arī ilgtspējīgāku darbību.

2021. gadā esam vēl vairāk attīstījuši un stiprinājuši sadarbību ar vietējiem Latvijas ražotājiem. Papildus iepirkām tādu pašmāju zīmolu kā Lāči, Latvijas Piens un citu produktus. Arī nākamgad turpināsim aktīvu darbu pie mūsu jaunā koncepta ieviešanas veikalos visā Latvijā, lai pircējiem būtu pieejama ērta un mūsdienīga iepirkšanās un kolēģiem — patīkama darba vide.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu