Garšu eksperimenti lauku plašumos

Jānis Šļaukstiņš, uzņēmuma Terūna dibinātājs un vadītājs. Foto — Andris Vanadziņš
Andris Vanadziņš
Print Friendly, PDF & Email

Lielākā daļa pasūtījumu gaļas pārstrādes uzņēmumam SIA Terūna līdz pagājušā gada martam bija no restorāniem un burgernīcām. Pērn rudenī nācās lemt — doties dīkstāvē līdz ar ēdinātājiem vai tomēr turpināt darbību, meklējot jaunus noieta tirgus. Nolēma turpināt

Iespēja eksportēt uz Zviedriju svaigu, atkaulotu liellopu gaļu nebija nekāds vilinošais piedāvājums. Realizēt produkciju ar mazu pievienoto vērtību, audzēt apgrozījumu un strādāt konveijera režīmā nav biznesa modelis, ko varētu dēvēt par saistošu. Taču tas deva iespēju noturēties ziemā un saglabāt darbinieku komandu. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu