Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. RUTA ŠTELMAHERE. KALPS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. «Ar mākslinieces aci un jūtīgu sirdi uztverta un nevainojamā izteiksmē atveidota mūsdienu Latvija, tās cildinātas un necildinātas vietas un cilvēku likteņi. Krājums patiešām ir mākslinieciski izcils un tematiski pirmreizīgs,» grāmatu raksturo tās redaktors Jānis Rokpelnis. Apgāda cena 5 €.


ROMĀNS. LELDE KOVAĻOVA. ŠOSEJA. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. 
Psiholoģiskā trillera varone Laura dzīvo kopā ar vīru Agri, kurš kādu vakaru pēc pastaigas ar suni neatgriežas mājās. Kad sieviete sāk vīra meklējumus, viņai nākas saskarties ar apkārtējo nesapratni, vēl vairāk — apgalvojumu, ka nekāda Agra nav, viņa dzīvo viena… Apgāda cena 11,05 €.


ROMĀNS. HANJA JANAGIHARA. MAZLIET DZĪVĪBAS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. 
Romāns par četru ņujorkiešu draudzību, mīlestību, līdzjūtību un šausmām. Rakstniece saka: «Manās grāmatās ir runa par varas ļaunprātīgas izmantošanas iznīcinošo spēku.» Vai labestībai un maigumam dzīvē ir nozīme? Vai milzīgas ciešanas tiek atlīdzinātas? Kāpēc daži cilvēki ir laimīgāki par citiem? Kā izdzīvot godīgi un palikt neievainotam? Apgāda cena 21,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu