Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. NORA IKSTENA. ŪDENS MIRDZĒŠANA. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. «Romāns vīzija par jauna eksistences lauka meklējumiem — pusmūžā viss ir šķietami jau izdzīvots, tomēr piepildījuma apvāršņi joprojām atrodas aiz biedējoši nesasniedzamā horizonta,» raksta grāmatas redaktore Dace Sparāne-Freimane. Grāmatā izmantoti Aivara Vilipsōna grafiku motīvi. Apgāda cena 9,98 €.


ESEJAS. MARČINS VIHA. LIETAS, 
KURAS ES NEIZSVIEDU. APGĀDS MANSARDS. Galvenajam varonim no jauna jāveido attiecības ar cilvēku, no kura palicis tikai nolasītu grāmatu krāvums un kura tēls atmiņās nav viennozīmīgi saulains, — ar māti. Poļu autors par šo grāmatu saņēmis Polijas nozīmīgāko literāro balvu Nīke un Vitolda Gombroviča prēmiju. Apgāda cena 10,90 €.


MEMUĀRI. KRISTĪNE UN KRISTAPS LIEPIŅI. PAMIRS MANA SIRDS MĪLESTĪBĀ. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC.
Pieredzējušo alpīnistu emocijām bagātais kalnu mīlestības stāsts bagātīgi papildināts ar ekspedīcijas gaitā uzņemtajām fotogrāfijām un noderēs gan tiem, kuri gatavojas saviem pirmajiem augstkalnu kāpieniem, gan aizkustinās tos, kuri uz kalniem raugās ar bailīgas nedrošības vai sapņainas pielūgsmes pilnām acīm. Apgāda cena 23,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu