Alise Krasovska, vegānisku Lieldienu cienastu gatavotāja

«Paši brīnījāmies, cik līdzīgi sanāca,» par pagājušajās Lieldienās izmēģināto recepti saka Alise. Foto no personīgā arhīva
Marija Leskavniece
Print Friendly, PDF & Email

Kaujās ar vegāniskajām olām piedalīties nesanāks, toties uz svētku galda tās var pat sajaukt ar ierastajām. «Pērn Lieldienās izmēģinājām pagatavot «vārītu olu» un paši brīnījāmies, cik līdzīgi sanāca. Viss noslēpums ir melnajā sālī — to jau pasmaržojot, var just kārtīgu olu smaržu,» stāsta Alise. Savukārt krāsot un ripināt var koka olas.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu