Pārdzīvo karus, sērgas un lejupslīdes

Vairāk nekā 1000 gadus vecās Kioto ātro uzkodu ēstuves Ichiwa saimniece Naomo Hasegava. Foto — The New York Times
Bens Dūlijs un Hisako Ueno, © The New York Times News Service
Print Friendly, PDF & Email

Šis veikals Japānā ir 1020 gadus vecs. Un no savas pieredzes zina, kā pārvarēt dažādas krīzes

Naomo Hasegavas ģimene grauzdētas rīsu miltu kūciņas mochi tirgo nelielā, no ciedru koksnes būvētā veikaliņā līdzās iespaidīgam senam templim Kioto pilsētā. Šo biznesu — piedāvāt uzkodas nogurušiem ceļotājiem no dažādiem Japānas nostūriem, arī tādiem, kas ieradušies aizlūgt par dažādu sērgu izskaušanu, — ģimene sāka 1000. gadā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu