Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. MĀRA SVĪRE. BAILES NO DZIĻUMA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Pārdomu stāsts par jaunu sievieti, kas ar laivu nejauši iepeld Daugavas viducī. Tā kā izpeldēt viņa nevar, jo paniski baidās no dziļuma, sieviete spiesta ļauties straumei, pa ceļam apdomājot un pārdomājot savu dzīvi. Māra Svīre ir daudzu populāru grāmatu, to skaitā garstāsta Limuzīns Jāņu nakts krāsā, autore. Apgāda cena 14,55 €.


KINO. ANITA UZULNIECE. MANS KINO (UN) LAIKS. 1. DAĻA. IZDEVNIECĪBA LAIKA GRĀMATA. 
Kad savas pirmās recenzijas rakstīja Anita Uzulniece, daudzi no šodienas kinoklasiķiem tikai sāka uzņemt savas pirmās filmas. Kopš tā laika kritiķe rūpīgi sekojusi gan Latvijas, gan ārvalstu kinoprocesiem. Viņas rakstu un recenziju (pirmā no tām tapusi 1973. gadā) krājums ir sava laika hronika. Apgāda cena 20 €.


DETEKTĪVS. ROLANDA BULA. NOILGUMA LIETA. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. 
Pēc svinībām pazūd biznesmenis Guntris Veldre. Līķis tā arī netiek atrasts, un mājienu par notikušo sniedz vienīgi viņa ierastajā skrējiena trasē atrasts sadauzīts mobilais telefons. Rolanda Bula, īstajā vārdā Rolande Bebere, līdz aiziešanai izdienas pensijā strādājusi Valsts policijā, arī par izmeklētāju. Apgāda cena 10,20 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu