Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Raimonds Simanovskis. Foto no Ir arhīva
Marija Leskavniece

Tehnoloģiju uzņēmuma eazyBI vadītājs Raimonds Simanovskis: «Biznesa vajadzībām lielākoties izmantoju datoru, strādājot ar to, esmu daudz produktīvāks, bet mobilo telefonu lietoju privātām vajadzībām. Taču ir vairākas mobilās lietotnes, kas nodrošina piekļuvi mūsu izmantotajiem servisiem arī no mobilā telefona.»


Google Authenticator
Visos svarīgajos servisos izmantojam divu faktoru autentifikāciju (2FA). Papildus lietotāja vārdam un parolei ir jāievada vienreizējs uzģenerēts kods, kas derīgs īsu laiku. Tas būtiski uzlabo konta drošību, ja gadījumā kāds uzzina lietotāja paroli. Ir arī citas analoģiskas 2FA lietotnes, piemēram, Microsoft Authenticator.


Slack
Slack saziņas serviss ir galvenais operatīvās informācijas apmaiņas rīks mūsu uzņēmumā, kurā nav biroja un visi strādā attālināti. Slack mobilajā lietotnē varu pamanīt un atbildēt uz man adresētajām ziņām, kad esmu prom no datora.


Cake HR
Izmantojam Cake HR darbinieku informācijas un procesu atbalstam — darbinieku kontaktinformācija, slimību, atvaļinājumu un komandējumu pieteikumi, avansa norēķinu uzskaite. Jāatzīmē, ka Cake HR ir izstrādāts Latvijā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu