46: Kā sociālie tīkli ietekmējuši žurnālistu attiecības ar amatpersonām un ar savu auditoriju? • IR.lv

46: Kā sociālie tīkli ietekmējuši žurnālistu attiecības ar amatpersonām un ar savu auditoriju?

2
podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Podkāsta speciālizlaidums sarunu festivālā Lampa! Tiešraides ieraksts

Pēdējos gados žurnālisti virtuālajā telpā ir nepārtraukti kopā gan ar tiem, par kuriem viņi ziņo, gan ar tiem, kam šīs ziņas viņi gatavo. Ir galvenā redaktore Nellija Ločmele, pētnieciskās žurnālistikas centra Re:Baltica izpilddirektore un redaktore Sanita Jemberga, Ir komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps spriež, kā šī jaunā situācija ietekmē žurnālistu darbu un spēju profesionāli pildīt savu pienākumu — sniegt sabiedrībai uzticamu informāciju par notiekošo?

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu – abonēt Ir https://ir.lv/abonesana/zurnals-ir/ 

Paldies akciju sabiedrībai “Latvijas Finieris” par atbalstu podkāsta tapšanai.

 

Komentāri (2)

Atis Priedītis 05.09.2020. 11.53

Nākotne ir tikai drosmīgai un godīgai žurnālistikai. Iebiedētai un pērkamai – nākotnes nav. Šobrīd lielos masu medijus pārstāv otrā tipa žurnālistika. Vai radīsies arī godīgā un drosmīgā ir ļoti liels jautājums. Mana versija ir skumja. Nākotnē pilnībā dominēs sociālo portālu žurnālistika.

+1
0
Atbildēt

0

aprelowandzhe95 07.09.2020. 16.11

CEKC Знакомства и не только, помогут скрасить одиночество и развлечь. Там легко найти девушку в своём доме или дворе и все анонимно и бесплатно. Просто попробуй—- https://bitu.ir/6WZ59K

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu