Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Kristaps Zaļais. Foto no privātā arhīva
Ilze Vītola

Rīgas Stradiņa universitātes Biznesa inkubatora vadītājs Kristaps Zaļais: «Ikdienā aktīvi lietoju dažādas lietotnes gan darba, gan privātajām vajadzībāma un uzskatu, ka jēgpilna to izmantošana var atvieglot mūsu ikdienu.»


PetSensus
Noder tiem, kam ir četrkājainie draugi. PetSensus dod iespēju apmainīties ar informāciju ar citiem suņu īpašniekiem, piemēram, vai apkārtnē nav klaiņojoši suņi, kur atrodas tuvākā veterinārā klīnika un tamlīdzīgi. Lietotne ļauj izveidot sava suņa profilu un piefiksēt katru pastaigu, kā arī tērzēt ar citiem suņu īpašniekiem. 


Dodies.lv
Kartes formā ir norādītas vietas Baltijā, kur iespējams ērti pavadīt laiku brīvā dabā. Te var atrast gan pārgājienu takas un velomaršrutus, gan vietas piknikiem un teltīm. Katra papildināta ar noderīgiem, citu lietotāju veidotiem aprakstiem.


FlashScore
Apkopota informācija par vairāk nekā 30 sporta veidiem un 6000 sacensībām: ir redzamas spēļu teksta tiešraides, statistika un cita informācija par konkrēto notikumu. Lietotnē ir iespēja izveidot sarakstu ar saviem favorītiem, piemēram, konkrētu komandu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu