VIDEO: Bokseris Elvis Veisbergs Saldū: “Nedrīkst padoties!” • IR.lv

VIDEO: Bokseris Elvis Veisbergs Saldū: “Nedrīkst padoties!”

Bokseris Elvis Veisbergs. Publicitātes foto

“Es iekāpju ringā un redzu tikai savu pretinieku. Tā ir lieliska sajūta – tu aizmirsti visu, kas ir apkārt. Tavs galvenais mērķis ir uzvarēt, parādīt, ko tu vari un kam esi gatavojies. Cīņas sports ir mans!” ir pārliecināts bokseris Elvis Veisbergs Saldū.

“Man patīk, kad kaut kas sagādā grūtības. Ja tu gribi uzvarēt vai kaut ko sasniegt, ir jāgrib to izdarīt. Uzvari vai zaudē, bet galvenais, ka paņem kaut ko labu sev. Ar katru cīņu kļūsti arvien labāks,” saka Elvis.

“Ir jāatrod tas, kas patīk tev pašam! Un, protams, nevar padoties, jādara līdz galam! Jāatrod apkārtējie, kas tevi motivē un iedvesmo. Ir ļoti svarīgi, kādi cilvēki tev ir apkārt,” uzskata Elvis.

“Saldus man ir dzimtene, šeit esmu piedzimis un uzaudzis. Es gribu parādīt, ka no mazpilsētas nāk spēcīgi un izturīgi cilvēki. Es gribu, lai par mums dzird ne tikai Latvija, bet arī pasaule. Mēs esam spēcīga tauta.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu