Citādie kartupeļi un cūkgaļa

Ēriks Pastors. Foto — Aija Krodere
Marija Leskavniece
Print Friendly, PDF & Email

Lai gan latviešu virtuve neizceļas ar produktu daudzveidību vai unikalitāti, to pagatavošanu esam izkopuši līdz meistarības līmenim, uzskata ekvadorietis Ēriks

Ēriks Pastors ieradās Latvijā, lai studētu inovācijas un uzņēmējdarbību Rīgas Tehniskās universitātes maģistrantūrā. Pirms tam daudz ceļoja. Pat pārdeva visu savu iedzīvi un uzņēmumu Ekvadorā, lai varētu to darīt vēl vairāk. Taču nekur neuzturējās ilgāk par trim mēnešiem. Līdz nolēma, ka ārzemēs varētu arī mācīties. Par labu Rīgai nosliecies interesantās studiju programmas dēļ un paklausot kādas draudzenes ieteikumam — viņas senči savulaik dzīvojuši Jelgavā. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu