Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Foto no privātā arhīva
Ilze Vītola

Lietotnes Asya izveidotājs Ēvalds Urtāns izslēdzis paziņojumu iespējas gandrīz visām savām lietotnēm, atstājot tikai svarīgākās — ziņojumus no bankas un Asya, kas viņam atgādina, lai ieplāno sarunu ar tuviniekiem.


Spendee. 
Manuāla izdevumu uzskaites lietotne, kuru izmantoju, lai labāk plānotu savus izdevumus un veiktu iekrājumus. Pēc katra pirkuma, kad pats ievadi izdevumus, rodas sapratne par to, cik daudz līdzekļu tiek atvēlēts dažādām lietām. Spēcīgs rīks savu finanšu pārvaldīšanai.


UpHabit. 
Alternatīva adrešu grāmatiņai, noder gan biznesa, gan personīgo kontaktu pārvaldīšanai. Noderīga katram, kas darbojas ar cilvēkiem, jo piefiksē ikvienu sarunu, pie kontaktiem var pievienot piezīmes, atgādinājumus. Respektīvi, ļauj labāk uzturēt attiecības. 


TickTick. 
Lietotne palīdz izplānot dienas uzdevumus, tajā ir darāmo darbu saraksti, atgādinājumi, nedēļas plāns, kalendārs. Starp līdzīgām lietotnēm TickTick izceļas ar labu cenu un ērtu dizainu. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu