Bērzu sulu stāsts

Ervins Labanovskis, SIA Kainaiži īpašnieks. Foto — Lauris Aizupietis
Ieva Puķe
Print Friendly, PDF & Email

Pirms astoņiem gadiem politologs Ervins Labanovskis ekoveikalā sāka piedāvāt pēc ģimenes receptes raudzētas bērzu sulas. Tas izvērties par pilna laika darbu un aizvedis uz dzīvi laukos

Piebraucot pie Kainaižu mājām, pirmā krīt acīs grēda ar plastmasas konteineriem. «Otro gadu — bērzu sulu eksports uz Franciju. Viņi tur tās raudzēs un pārdos 10 litru pakās,» saimnieks Ervins Labanovskis runā lietišķi.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu