Podkāsts nr.7: Drosmīgais sieviešu stendaps; nervozais NATO samits; bažas par Rail Baltica; Rīgas domes dienas skaitītas • IR.lv

Podkāsts nr.7: Drosmīgais sieviešu stendaps; nervozais NATO samits; bažas par Rail Baltica; Rīgas domes dienas skaitītas

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Šonedēļ uzmanību piesaista neparasti atklāta valoda – gan no sievietes-komiķes, gan no vairāku valstu prezidentiem, gan no Baltijas “gadsimta projekta” bijušā vadītāja.

Šajā “Šķiltavā” Ir žurnālisti Anda Burve-Rozīte, Pauls Raudseps un Aivars Ozoliņš pārrunā komiķes un dramaturģes Aivas Birbeles teikto, ka “par visu var runāt”, un kāpēc par sāpīgām un traģiskām tēmām dažkārt vieglāk izteikties caur joku. Smieklīgais un satraucošais savijās arī šonedēļ notikušajā NATO valstu vadītāju sanāksmē Londonā, un žurnālisti izvērtē šīs tikšanās rezultātus. Pauls pastāsta, ko atklājis par Rail Baltica projekta vadītāja skarbajiem atvadu vārdiem, bet sarunā par politikā aktuālo Aivars skaidro, ko uzzinājis Saeimā par iecerēm atlaist Rīgas domi.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams gan Ir.lv, gan Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu – abonēt Ir https://ir.lv/abonesana/zurnals-ir/ 

 

Lasi interviju ar Sieviešu stendapa dalībnieci Aivu Birbeli: https://ir.lv/2019/12/04/druma-komike/

un par Rail Baltica krīzi: https://ir.lv/2019/12/04/vai-rail-baltica-nobrauks-no-sliedem/ 

 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu