fbpx

Latviska un pieticīga

Foto — Gints Ivuškāns
Krista Baumane, kulinārā bloga Krista.lv autore
Print Friendly, PDF & Email

Valsts svētku laiks ir īstais brīdis, lai godinātu Latvijas kulinārās tradīcijas un celtu galdā kādu no vecmāmiņas mantotu recepti — mutvārdos nodotu vai ar roku pierakstītu sadzeltējušā burtnīcā

Ko es taisīšu desertā par godu Latvijas dzimšanas dienai? Rupjmaizes torti! Tā visiem garšo, ir viegli pagatavojama, labi padodas improvizācijai un liekas īsteni piemērota saltajā pirmssvētku sezonā. Tā ir latviska un pieticīga, jo balto miltu vietā ņemta rupjmaize, bet smalkāka par tradicionālo rupjmaizes kārtojumu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu