Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Helmuts Bēms. Foto no personīgā arhīva
Ilze Vītola

Audioproduktu uzņēmuma Sonarworks vadītājam Helmutam Bēmam mobilās lietotnes ir nevis laika kavēkļi, bet praktiski instrumenti. «Man tālruņa galvenā funkcija ir saziņa, tāpēc visbiežāk izmantoju WhatsApp, Messenger un Google lietotnes. Bet šīs ir tādas, kuras neatveru bieži, taču to funkcionalitāti augsti novērtēju.»


Bloomberg.
Lai sekotu līdzi starptautiskiem notikumiem, esmu izmēģinājis dažādas mediju lietotnes, bet pašlaik esmu stabils Bloomberg klients. Viņu raksti ir kvalitatīvi, veidoti politiski neitrālā tonī, turklāt lietotne ir ērta un viegli pārskatāma.


Investing.com.
Ar šīs lietotnes palīdzību sekoju akciju tirgum, cenu attīstībai, jo man tas šķiet saistoši. Pārsvarā interesējos par lielākajām tehnoloģiju kompānijām, kuras parādījušās biržas virsotnēs tikai nesen, un galvenajiem akciju indeksiem, kuri sniedz priekšstatu par kopējo tirgus situāciju.


SleepBot.
Miegs spēj uzlabot gan darbspējas, gan kopējo labsajūtu. SleepBot ir gudrā modinātāja funkcija, tas mēra miega dziļumu un citas ķermeņa iezīmes. Nevar teikt, ka lietotne ir ļoti precīza, tomēr, saliekot kopā tās sniegto informāciju ar citiem literatūras avotiem un attiecīgi pieregulējot modinātāju, celties no rītiem ir kļuvis nedaudz vieglāk. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu