Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

Pavaroti
Sonora Broka, žurnāla Ir kinokritiķe

Pavaroti / Pavarotti. Režisora Rona Hovarda filma — veltījums diženajam tenoram Lučāno Pavaroti — seko viņa karjerai no pirmsākumiem, kad topošā zvaigzne kopā ar tēvu dziedāja Modēnas korī. Filmā iekļautas retas ģimenes intervijas, redzami operdziedātāja draugi un līdzgaitnieki — princese Diāna, Bono, Stīvijs Vonders, Spaiks Lī, protams, arī Pavaroti leģendārie skatuves partneri Hosē Karerass un Plasido Domingo. Neesmu redzējusi. Kinoteātros no 8. augusta.

oooc Gārdensteita / Garden State. Brīvdabas kinovakars neglābjamiem romantiķiem. Dīvaina, apbružāta, nostalģiska un smieklīga ir pirms 15 gadiem tapusī aktiera Zaka Brafa (Dakterīši) debija režijā. Endrū — apātisks neveiksminieks atgriežas dzimtajā pilsētā, lai izlīgtu ar savu pagātni. Te viņu sagaida atkalredzēšanās ar veco draugu, kapraci un dzīves baudītāju Marku (Pīters Sārsgārds), kā arī iepazīšanās ar apburošo Semu, patoloģisku meli (Natālija Portmane). Kultūras telpā Autentika 9. augustā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu