Mūsdienu modernisms

Kvalitatīva ārtelpa, kādam jābūt arī Dailes teātra laukumam, autoru skatījumā ir droša, draudzīga un pieejama ikvienam, arī senioriem, cilvēkiem ratiņkrēslos un ar bērnu ratiņiem, kam pašreizējais terasējums un pakāpieni ikdienas gaitās ir šķērslis. Vizualizācija — MADE arhitekti
Veronika Viļuma, Fold
Print Friendly, PDF & Email

Dailes teātris kļūs daiļāks — arhitektiem ir redzējums, kā padarīt tā teritoriju par drošu, patīkamu un pieejamu pulcēšanās vietu

Par spīti tam, ka ēka atrodas pilsētas centrā un ir nozīmīga kultūrvieta, Dailes teātra teritorija gadiem ilgi stāvējusi nesakārtota un nebaudāma. Ļaudis to šķērso vajadzības, ne ērtības dēļ, nemaz nerunājot par vēlmi laukumā pie teātra pakavēties ilgāk. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu