Izmantoju pati un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pati un iesaku citiem

Marija Leskavniece

TechChill vadītāja Kristīne Korņilova: «Ikdienā telefonā turu pēc iespējas mazāk lietotņu, lai vajadzīgo varu atrast ātrāk. Par spīti tam, ka darbojos tehnoloģiju industrijā, man telefona svarīgākā funkcija ir un paliek sarunas.»


Slack
Lietotne, ko izmantojam komunikācijai TechChill komandas iekšienē. Visas sarunas varam risināt konkrētu tēmu vai projektu kontekstā, kopējos un privātos čatos, sūtīt un saņemt failus telefonā un datorā.


LinkedIn
Tehnoloģiju nozarē starptautiskā saziņa ar cilvēkiem, ko iepriekš klātienē neesat satikuši, ne vienmēr uzreiz ir uzticības pilna. Sakārtots profils šajā sociālajā tīklā un kopēji kontakti ļauj efektīvi radīt uzticamību. Biznesa videi LinkedIn pašlaik ir arī efektīvākais mārketinga ierocis.


Taxify
Kad diena paiet skrējienā no vienas tikšanās uz nākamo, neiztikt bez Taxify. Auto ir klāt dažu minūšu laikā un ļauj, nedomājot par ceļu, nonākt galapunktā — varu koncentrēties tam, kas patiešām ir svarīgs, un paveikt vairāk.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu