Ideja ar bērnības garšu • IR.lv

Ideja ar bērnības garšu

No kreisās: Jānis Leitāns un Pēters Sutta, SIA Sport Revolution īpašnieki. Foto — Gints Ivuškāns
Ieva Puķe

Uzņēmēja Jāņa Leitāna tēvs savulaik pats gatavoja ierīces, lai dēls varētu uzlabot sniegumu hokejā. Kopā ar kolēģi Pēteru Suttu ražotie hokeja trenažieri tagad atvieglo treniņus pat NHL sportistiem

Biznesa partneri Jānis Leitāns un Pēters Sutta uzņēmuma Sport Revolution ražoto hokeja un florbola treniņu aprīkojumu demonstrē tik tehniski, it kā atrastos uz laukuma spēlētāju tērpos. Vispirms parāda vienu no pirmajiem produktiem — hokeja nūjas veiklības trenažieri My Enemy. Plastikāta ierīci var salocīt atšķirīgos leņķos, caur to vadīt ripu gan uz ledus, gan telpās.

Spēlētāju komandē īpaša mobilā lietotne. Rīks, kas paredzēts gan profesionāļiem, gan amatieriem, jau kļuvis populārs Eiropā un Ziemeļamerikā. Bet florbola treniņu arsenālā vispieprasītākais ir Passer Pro. Tā dēvētais «piespēlētājs», no kura virsmas atlec bumbiņa.

Sportistiem patīk.

Pagājušais gads ir bijis veiksmīgākais uzņēmuma sešu gadu darbībā, saņemta LIAA balva Eksportspējīgākais komersants — trešā vieta mazo uzņēmumu kategorijā, kolēģi priecīgi stāsta. «Darbojamies četros virzienos — ledus un lauka hokejā, florbolā un arī plastikāta sporta grīdu ražošanā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu