Anekdotes • IR.lv

Anekdotes

Klusēšana ir zelts…
Ja vien jums nav bērnu. Tādā gadījumā klusēšana ir aizdomīga.

Lidmašīnā uz Parīzi stjuarte uzrunā kādu blondīni, kas nopirkusi biļeti ekonomiskajā klasē, bet apsēdusies biznesa klasē. Blondīne atbild: «Es esmu skaista, es lidoju uz Parīzi un uz citu sēdvietu neiešu.»
Stjuarte nevēlas ilgi strīdēties, tāpēc palūdz lidmašīnas kapteiņa palīgam parunāt ar ietiepīgo pasažieri. Blondīne atkārto to pašu: «Es esmu skaista, es lidoju uz Parīzi un uz citu sēdvietu neiešu.»
Kapteiņa palīgs atgriežas pilotu kabīnē un lūdz pašam kapteinim parunāt ar pasažieri. Kapteinis pasmaida: «Jā, nav problēmu, es zinu, kā ar to tikt galā. Man pašam sieva blondīne.»
Kapteinis pieiet pie pasažieres un kaut ko iečukst ausī. Blondīne ātri uzlec kājās un aiztraucas uz ekonomisko klasi.
Stjuarte izbrīnā vaicā kapteinim: «Ko jūs viņai pateicāt?»
Kapteinis: «Ka biznesa klase lidos uz Minsku, nevis Parīzi.»

«Manā pagalmā ienāca vecs noguruša izskata suns. Izskatījās labi barots, un es nojautu, ka sunim ir labi saimnieki. Taču suns ienāca manās mājās un aizmiga uz dīvāna. Pāris stundas vēlāk pamodās un piegāja pie durvīm. Es viņu izlaidu laukā.
Nākamajā dienā atkārtojās tieši tas pats, un tā tas turpinātās pāris nedēļas. Beidzot, ziņkārības dzīts, es pie viņa kakla siksnas piestiprināju zīmīti: «Katru pēcpusdienu jūsu suns ierodas manās mājās nosnausties.» Dienu vēlāk pie siksnas bija piestiprināta atbilde: «Viņš dzīvo mājās ar četriem bērniem, tāpēc mēģina sameklēt vietu mierīgai atpūtai. Vai es arī drīkstu rīt atnākt kopā ar viņu?»»

Zobārsta kabinetā ienāk vīrietis un jautā: «Cik maksā izraut gudrības zobu?»
«50 eiro.»
«Tik dārgi?! Varbūt var lētāk?»
«Ja nelietosim pretsāpju līdzekli, tas maksās 30 eiro.»
«Aizvien dārgi. Vai var lētāk?»
«Varu palūgt, lai to izdara mans praktikants. Bet viņš to vēl nekad nav darījis un var būt ļoti sāpīgi. 15 eiro.» «Lieliski! Pierakstiet,
ka mana sieva ienāks rīt
pēcpusdienā!»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu