VIDEO: Vai Veselības ministrija radījusi simtiem miljonu zaudējumu Latvijas iedzīvotājiem? • IR.lv

VIDEO: Vai Veselības ministrija radījusi simtiem miljonu zaudējumu Latvijas iedzīvotājiem?

5
Ilustratīvs attēls no pixabay.com

Pretlikumīgi apstiprinot nepamatoti augstas zāļu cenas, Veselības ministrija, iespējams, ir radījusi simtiem miljonu  zaudējumus Latvijas iedzīvotājiem, apgalvo šeit publiskotā video autors ķekavietis Gatis Līcis, kurš veicis medikamentu cenu salīdzinājumu Latvijā un kaimiņvalstīs.

Video autors salīdzinājis vienu un to pašu kompensējamo zāļu cenas Latvijā un Lietuvā. Pēc iepazīšanās ar dokumentiem un aptiekās iegādājoties medikamentus, viņš secina – iznāk, ka lietuvieši attiecīgos medikamentus tirgo par trīsreiz zemāku cenu, nekā tos iegādājušies no ražotāja ārzemēs. Cik tas ir neloģiski, secina video autors un turpina meklējumus.

Salīdzinot vēl vairāku zāļu cenas, viņš secina, ka augstās medikamentu cenas ir sistēma un Latvijā zāļu bizness ir cieši saaudzis kopā ar valsts augstākajām amatpersonām.

Vairāk uzzināsiet, ja noskatīsieties video šeit.

Komentāri (5)

J.šveiks 11.10.2018. 09.55

noskatījos video par zāļu cenām Latvijā , tās ir šausmas , šitā izlaupīt valsts budžetu , te jau tiešām kādam jāsēd aiz restēm , mums ir nevis veselības ministrija , bet nāves konveijers, radīt shēmu kā izlaupīt valsti uz cilvēku veselības rēķina un saraust miljonus , tas ir cinisma kalngals , iesākumā veselības ministrs bija tāds greizacis no naciķiem , bet kad alkatīgie no zzes pamanīja šo lielisko naudas kāstuvi , sagrāba to savos nagos , sākās liela apjoma slimnīcu modernizācija , dievs vien zin cik tur pārmaksāts , ne velti visas izmaksas kuras tiek ņemtas no valsts ir slepenas , sākot jau no prezidentu dzīvokļu atejpodiem . Vai mums ir iespējams šo trako valsts aplaupīšanu apturēt?

+6
0
Atbildēt

1

    Sskaisle > J.šveiks 11.10.2018. 15.11

    tāpēc mēs ceram, ka beidzot korumpanti būs cietumos – ir laiks !!!

    +3
    0
    Atbildēt

    1

    J.šveiks > Dusma 11.10.2018. 15.50

    no Jūsu mutes Dieva ausī…ka tas notiks tik drīz , man pārlicības nav

    +2
    0
    Atbildēt

    1

    QAnon > J.šveiks 12.10.2018. 06.32

    Ņemot vērā čekas projektu: JV, JKP un Par(OIK), panākumus vēlēšanās, korumpantiem vēl būs 4 gadi, ko netraucēti rosīties. Pat nomainoties iekšlietu ministram, esmu gatavs likt ķīlā savu īkšķī, ka IeM vadības, kas saaugusi ar Krievijas organizēto noziedzību, sastāvs pat par 10% netiks izmainīts,

    0
    0
    Atbildēt

    0

QAnon 12.10.2018. 06.26

Ja pareizi saprotu, Čakša, stājoties amatā, paaugtstināja zāļu cenas 2-3 reizes, vai arī video bija konkurentu melnais PR. Cik zināms, ZZS noteikti nebija tie, kam čekisti pasūtīja jauno Stradiņa slimnīcas korpusu un par tur sataisīto brāķi uzdāvināja no VM budžeta līdzekļiem papildus 16 miljonus.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu