Izdejot vasaras naktis • IR.lv

Izdejot vasaras naktis

Publicitātes foto
Viedokļus apkopoja Marija Leščinska

Nedēļas nogalē Salacgrīvā norisināsies mūzikas festivāls Positivus, kas šogad priecē ne tikai ar skaļiem ārzemju vārdiem, bet arī izvērstu latviešu mūzikas programmu

Izvēlas Rūdolfs Budze (DJ Rudd), Pieci.lv mūzikas redaktors

Ivans Dorns (Ukraina)
Piektdiena, 20. jūlijs, plkst. 22.15
Other stage

Latviešu auditorijai ukraiņu elektroniskās mūzikas mākslinieks Ivans Dorns līdz šim vairāk saistījies ar viņa mūziku krievu valodā, daudzi zina mūziķa dziesmas no senākiem albumiem. Bet ļoti interesants un foršs ir arī jaunākais materiāls angļu valodā. Esmu redzējis viņa uzstāšanos Arēnā Rīga, dzīvajā koncertā viņam piemīt nenormāla enerģija. Ivans Dorns ir ļoti atraktīvs un harismātisks mākslinieks, lielisks mūziķis, kurš koncertā izliek sevi visu. Tiešām gaidu viņa uzstāšanos.

MESA (Latvija)
Sestdiena, 21. jūlijs, plkst. 22.30
Other stage

Jau pavasarī MESA koncerti sagādāja patīkamu pārsteigumu. Projektā iesaistīti superīgi mūziķi, dziesmām ir dzīvais pavadījums. Muzikāli ļoti kvalitatīvs materiāls, turklāt lielu daļu cilvēki jau zina, tāpēc noteikti dziedās līdzi. Manuprāt, ir svarīgi atbalstīt vietējos mūziķus, tāpēc esmu priecīgs par plašo Positivus piedāvājumu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu