Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

6
Citu dzīves
Kristīne Simsone


ooooo
  Citu dzīves / Das Leben der Anderen. Viena no spilgtākajām vācu filmām – Floriana Henkela fon Donnersmarka 2006. gada drāma ir stāsts par VDR drošības dienesta Stasi aģentu, kurš pieķeras mākslinieku pārim, ko pats izspiego. Fon Donnersmarka debijas darbs un līdz šim viņa labākā filma ir emocionāli spēcīga, smeldzīgi atainojot brutālas varas iejaukšanos citu dzīvēs. Vienu no karjeras izcilākajām lomām nospēlējis arī pāragri mirušais vācu aktieris Ulrihs Mīhe, kurš redzams aģenta lomā. Kaņepes Kultūras centrā 15. jūnijā plkst. 19. Ieeja bez maksas.

oo Pludmales patruļa / Baywatch. 90. gadu teleseriāla iedvesmotā komercfilma ir īsts fiasko. Konkurences un intrigu epizodes patruļnieku rindās ir pārspīlētas; izskatās, ka filmas «iepakojums» – uzpumpēta un mākslīga vizualitāte – ir bijusi lielāka prioritāte par saturu. Vienīgais, kas spēj izspiest kaut cik cilvēcīgas emocijas, ir aktieru Dveina Džonsona un Zaka Efrona saspēle. Kino no 16. jūnija.

oooo Kā apprecēt miljonāru / How to Marry a Millionaire. Lai arī šī 1953. gada lente nav no spilgtākajiem Holivudas zelta laikmeta darbiem, tās lielākā vērtība ir zvaigžņu trio: Betija Greibla, Merilina Monro un izcilā Lorena Bekola. Viņu varoņu mērķis ir akmenī (un nosaukumā) cirsts – apprecēt miljonāru. Uzņemta ar vizuālu vērienu un papildināta ar leģendārā Alfrēda Ņūmena veidotu skaņu ceļiņu, šī romantiskā komēdija ir krāšņs izklaides našķis. Splendid Palace 20. jūnijā plkst. 19.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu