Mums vajadzīgi lojālie • IR.lv

Mums vajadzīgi lojālie

50
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (50)

jurisml_inbox_lv 06.10.2016. 09.58

lojalitaati nenopirksi , bet kameer muusu Valstii buus divas izgliitiibas zisteemas , latviskaa un krieviskaa , kaada var buut runa par lojalitaati , Hašeks bija aprakstiijis par lojalitaai ciemos ,atkariibaa no pakaapes ,apziimeejot to ar burtiem , mums nebuus labaak , laiks izbeigt maažošanos un liist lielam braalim zinaamaa vietaa .

+14
-3
Atbildēt

0

rinķī apkārt 06.10.2016. 06.32

Ar kādu mērķi Kļaviņa kungs vēršas pret tā topošoā likumprojekta saturu, ar kura palīdzību ir iecerēts pasargāt LR mācību iestādes no valsts ienaidniekiem? Jeb šāda problēma Latvijas skolās nepastāv? Vai tiešām Latvijas okupācijas fakta neatdzīšana un šādas savas pārliecības nodošana tālāk skolēniem ir tikai skolotāja brīvas apziņas izpausme, uz kuru tam ir visas tiesības?

Neticu, ka Kļaviņa kungs neapzinās to, ko šobrīd dara. Tāpēc jautājums, kas tas ir – šī karikatūra? “Liberālas” redakcijas pasūtījums, kuru mākslinieks pilda, jeb mākslinieks pats demonstrē savu komunista pārliecību liberālā” portālā? Jēdzienu liberāls šoreiz lieku pēdiņās tādēļ, ka patiess liberālis nekad nesāks aizstāvēt totalitārismu un caur šo ideoloģiju pastrādātos noziegumus.

Jeb šī karikatūra ir līdz absurdam novestas “apziņas brīvības”idejas piemērs?

+17
-10
Atbildēt

12

    atrium > rinķī apkārt 06.10.2016. 12.40

    dzeris49

    Viņi nav lojāli pret latviešu valsti, bet gan verdziski padevīgi Puķinam un bajāriem: sadistiem, sātanistiem un sodomītiem.

    +4
    -11
    Atbildēt

    0

    atrium > rinķī apkārt 06.10.2016. 09.25

    rinķī apkārt

    Ar kādu mērķi Kļaviņa kungs vēršas….

    Varbūt Kļaviņš izsmej krievu skolas un to skolotājus un audzēkņus, bidļjaķinu puķinoīdus ar dogmatisko vienvirziena domāšanu?

    +5
    -10
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 06.10.2016. 07.18

    Tad šie skolotāji arī jāatlaiž par neatbilsību amatam, nekompetenci, vai ko līdzīgu, nevis par lojalitāti vai nelojalitāti, ko var traktēt ļoti plaši un subjektīvi, arī “pēc vajadzības”, par uzskatiem cilvēkus sodīt nedrīkst, pat, ja tie ir kļūdaini.

    Un man šķiet, ka tas likums un tādi atlaišanas gadījumi var tikt apstrīdēti ECT, un Latvijai var būt problēmas.

    +9
    -13
    Atbildēt

    0

    atrium > rinķī apkārt 07.10.2016. 08.17

    ierados

    Vai demokrātija ir mācīt krieveļus pēc Krievijas programmām, kur divreizdivi ir pieci, saule riņķo ap zemi un veidot tiem “suverēnu” izpratni par vēsturi, īpaši par WWII, kas viņiem pašiem nemitīgi tiek mainīta. Bidļjaķina pat nenojauš, cik tad miljonus Staļins īsti tos būs sametis paša sarīkotā kara kurtuvē pēc 20 gadiem: 6 kā Staļina laikā, 20 kā pie Brežņeva, 40, kad Jeļcina laikā tika pavērti arhīvi vai 26 kā tiek sludināts tagad?

    Saprotu, ka nelegāliem imigrantiem-interventiem un tos mīlošiem zatļerastiem vārds “lojalitāte” izsauc kuņģa spazmas. Labi, nelojāls vietā var teikt, nepateicīgās cūkas. Ja tiem civilizācijas atkritumiem, fašistu izdzimteņiem, šeit nebūtu labi, tie jau sen būtu repatriējušies.

    +5
    -8
    Atbildēt

    0

    atrium > rinķī apkārt 06.10.2016. 07.24

    dzeris49

    kurš būs tas, kurš šķiros, kurš tad ir, kurš nav “politisch unzuverlässigen”?

    Pirmkārt jau sliktas latviešu valodas zināšanas liecina, ka skolotājs ir fašistu mērglis – neostaļiniskais ekstrēmists, kuram nav vietas civilizētas valsts skolā. Tas pats attiecas uz visām pārējām valsts iestādēm un īpaši uz IeM un armiju. 9. maija svinēšana, tā ir robeža, kas atšķir īpatni no normālas sabiedrības.

    +10
    -11
    Atbildēt

    0

    ierados > rinķī apkārt 07.10.2016. 06.32

    Lojalitāte ir tikai attieksme pret kaut ko pastāvošu. Vai esi bieži dzirdējis par lojalitāti, piemēram, ğimenē, starp laulātajiem u.tml. Lojalitāti spēlē mafijā, partijās, t.i., no apakšas uz augšu. Lojalitāte tās tīrākajā izpausmē konfliktē ar demokrātiju un izdara spiedienu uz tiesiskumu. Lojalitātes ziedu laiki bija staļinlaiki, tādēļ nav brīnums, ka šodien tā iepinas varas turētāju smadzenēs.

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 06.10.2016. 06.49

    Latvija nav nekāda Vācija, šeit tas likums pārvērtīsies par savstarpēju rēķinu kārtošanu.

    kurš būs tas, kurš šķiros, kurš tad ir, kurš nav “politisch unzuverlässigen”?

    Katru valdības kritiku varēs, pie vajadzības, iztulkot kā nelojalitāti valstij, viss tas smird ļoti nelabi.

    Un kā tas atbils Satversmei, kur ir kaut kas arī par vārda un uzskaru brīvību?

    Cilvēku var atlaist no darba, ja viņš pārkāpis kādus noteikyumus vai likumu, teiksim, māca skolēniem to pašu vēsturi ne pēc apstiprinātas programmas, vai ko līdzīgu, es arī easmu par to, lai skolās nestrādā cilvēki, kas jauc bērniem galvas.

    Bet nevis par to, vai viņš ir “lojāls” vai “nelojāls”, vai par kādu izteikumu, atkal sāksies “stučīšana”, utt., viss, kā PSRS.

    Ar Vāciju tu salīdzini kļūdaini, kad visi bijušie komunisti nedrīkst strādāt, tā ir lustrācija, un ar šo likumu tam nav nekas kopējs.

    Un vispār, labāk būtu nopietni pievērsušies pārejai uz latviešu valodu, sākot no bērnudŗziem, tad daudzas problēmas pašas atrisinātos, nevis pieņēmuši tik dīvainus likumus.

    +11
    -10
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 06.10.2016. 11.36

    Vai Latvijas iekšpolitikai ir raksturīga lojalitāte ” valdošajai elitei”? Tiklīdz kāds kļūst par vismaz deputātu, viņš pārvēršas par zagli ☺

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 06.10.2016. 11.24

    Tikai nevajag jaukt lojalitāti pret valsti un lojalitāti pret patreizējo valsts politisko “eliti”, tās ir dažādas lietas.

    +7
    -6
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 06.10.2016. 11.44

    Lielākā daļa deputātu nekādi “zagļi” nav, “zagļu” un valsts nozadzēju paklausīgi pakalpiņi vai apkalpojošais personāls gan.

    Tāda ir sistēma – gribi mierīgi dzīvot un baudīt visas deputāta priekšrocības, un vēl palikt sarakstos uz nākamajām vēl., stāvi kluss, un dari, ko liek.

    Par “stipendiātiem” es te pat nepieminu, bet, arī tās “stpendijas”” par paklausīgumus var maksāt dažādos veidos, ne jau tikai naudas izteksmē.

    Man te kaimiņos dzīvo bijušais deputāts, viņš daudz ko pastāstīja, kaut, arī tāpat viss apmēram redzams.

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 06.10.2016. 07.23

    dzeris 49. Lojalitāte pret valsti, tas ir pavisam konkrēts jēdziens, ar kuru apzīmē valstī pastāvošo likumu ievērošanu. Savai valstij lojāls pilsonis nevēršas pret valsts pamatiem, “nezāģē” tos, bet viņam ir visas tiesības,pat pienākums vērsties pret valstī pastrādātiem noziegumiem, ja viņš tādus saskata, korupciju ieskaitot :)

    Tāpēc Kļaviņa kunga uzzīmētā bilde, maigi sakot, pēc satura ir aplama :)

    +12
    -4
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 06.10.2016. 07.02

    dzeris49 Pajautāšu vēlreiz – vai tas ir normāli, ka šodien Latvijas skolās strādā skolotāji, kuri neatdzīst LR okupācijas faktu un cenšas attaisnot šo noziegumu, viltojot vēsturi? Vai tas ir normāli, ka šobrīd Latvijas skolās ir iespējams strādāt skolotājiem, kuru politiskie uzskati ir nesavienojami ar atjaunotās Latvijas Republikas pastāvēšanu?

    Šī situācija ir pavisam konkrēta un kritēriji skaidri. Un nevajag šajā kontekstā tagad sākt runāt par pāreju uz vienu mācību valodu. Tā ir otra, atsevišķa problēma. Bet tas, ka cilvēks brīvi runā latviski vēl nenozīmē, ka viņš ir lojāls1918. gadā dibinātajai un 1991 gadā atjaunotajai LR. Ušakovs un Krivcova arī brīvi runā latviski.

    +13
    -3
    Atbildēt

    0

dzeris49 08.10.2016. 06.13

Vispār jau, muļūzemes paliek muļķuzeme, citu teikt nav ko.

Ēlektrības rēķini – lielākie Baltijā un centrāleropā, lielie ražotāji un nodokļu maksātāji pārceļ ražotnes uz citām valstīm, nebūs drīz vispār, kas maksā nodokļus.

Bet, mūsu politiķus tas nesatrauc, galvenais – lojalitāte, tikumīnba, utt., no kādām naudām maksāsiet sev algas, klauni?

+8
-2
Atbildēt

8

    atrium > dzeris49 08.10.2016. 11.06

    dzeris49

    Bet, mūsu politiķus tas nesatrauc, galvenais – lojalitāte, tikumīnba, utt.

    Tās nav nošķiramas lietas. Ja atvaļinātie virsnieki: Bergmanis un Rublovskis, darbojas neostaļinisko ekstrēmistu bandā, kura noslēgusi apkalpošanas līgumu ar mūsu un visas cilvēces ienaidnieku valdošo “bļjaģinaja rossija”, tad varam tikai iedomāties, kas darās Latvijas armijā. Bet SAB taču viņiem piešķīra kaut kādas pielaides valsts noslēpumiem. Ja LC neliešiem atrastas siltas vietiņas: Indulis Bērziņš pārstāv valsti NATO!!!!!! (pirms tam gan nebija labāk, tur bija komuņjaga Riekstiņš), bet čekas viķirānei, Karinai Pētersonei, speciāli radīta sile Saeimā, bet komuņjaga, Piebalgs, uzaicināts vadīt zagļu un sodomītu varzu, tad ar lojalitāti ir galīgi anusā un variet negausties, organismi ar īpaši īpašām vajadzībām, par nepietiekamu medicīnas aprūpi.

    Par saskaņieša, Kononova fana, Rinkēviča, tikumību, nav pat lieku reizi jāpiemin. Ja gangrēna pārņēmusi kaut vai tikai īkšķi, viss organisms ir smagi slims.

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

    andrejs > dzeris49 08.10.2016. 11.14

    Ēlektrības rēķini – lielākie Baltijā un centrāleropā

    ————–

    kad notika “tirgus atvēršana” jūs, liberasti ,aplaudējāt un mūs, kas pret to iebilda, saukājāt par komunistiem.

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    andrejs > dzeris49 08.10.2016. 21.11

    zeris49 Tam nav nekāda sakara ar tirgus atvēršanu.

    ———–

    trako mājas sanitārs visu jomu eksperts.

    Vai Jums ir kaut mazākā nojēga par enerģētiku? :)

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    andrejs > dzeris49 08.10.2016. 21.09

    deģenerālis: Konkurences un cenas saistība

    —————

    par kādu konkurenci ir runa

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    atrium > dzeris49 08.10.2016. 11.40

    andrejs

    To sauc par “no slimās galvas uz veselo”. Nevis nelieši, kuri pretēji veselam saprātam un valsts interesēm, pildot savu čekas uzraugu rīkojumus, uzblieza ar gāzi kurināmo TECII 2. kārtu, kuri patērētājam par elektrību, kas saražota no fosilā kurināmā, spiež maksāt OIK, bet gan atvērtais tirgus, viņam vainīgi!!!

    Vai man būtu jāatgādina, cik maksāja mobilie sakari, kad bija monopolists, LMT, un cik tie maksā tagad? Konkurences un cenas saistība ir kā alfa un omega. Kamēr cilvēki nespēs apsvert cēloņu un seku tiešo saistību, dombrovski, kampari, miķelsoni, žīguri un citas padlas, var gulēt mierīgi.

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    edge_indran > dzeris49 09.10.2016. 20.25

    ———–

    Latvijas Banka ir sadrukājusi 3,8 miljardus eiro, bet šī nauda stāv komercbanku kontos un vienkārši gaida, kad beidzot valstī sāks saimniekot kārtīgi, neraustīs nodokļus, atbalstīs uzņēmējus, īstenos reformas, sakārtos arī veselības nozari, intervijā LTV “Rīta panorāmai” sacīja Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs.

    (lsm.lv, 28.10.2016.)

    =======================================================================================

    Sadārdzinājums ir kā pamudinājums ņemt kredītus svensonu bankās! Ne bez pamatota iemesla notikās Brexit – cilvēki Britu salās tomēr vērtīgāki par akmeņoglēm un/vai kokiem.

    Latvijas elite drošā solī ved mūs dziļā Eiropā – uz pilnīgi un galīgu saplūšanu ar ES kodolu. Tā turpināt! Tik un tā kapitālisms uzvarēs!!

    http://documentary-movie.com/wp-content/uploads/capitalism-a-love-story.jpg

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    ierados > dzeris49 09.10.2016. 10.25

    Nebrauc virsū dzerim, pridurok. jebkurš trako mājas sanitārs elektrības sadārdzināšanas iemeslu redz labāk par tevi, proti, sadārdzinājumu rada obligātais iepirkums no nacionālzaļajiem pridurkiem ar saviem vējģeneratoriem, šķeldu tvaikturbīnām un ūdensdzirnavām. Ja gribi zināt, Britu salas klāja meži. kurus nosvilināja (dabā atjaunojošs resurss) tvaikmašīnu kurtuvēs, pirms atklāja akmeņogles. Tagad šo mežu vairs nav un nekad nebūs, bet varēja būt, ja akmeņogles un nafta būtu atklāti agrāk.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 08.10.2016. 12.50

    Tam nav nekāda sakara ar tirgus atvēršanu.

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu