Siers ar miziņu 1

Ideja par siera taisīšanu Ingai Āriņai-Vilnei radās 2012. gadā. Pēc izglītības mediķe un desmit gadus nostrādājusi IT uzņēmumā par sabiedrisko attiecību vadītāju, gribēja kaut ko dzīvē mainīt.
Ieva Alberte
Print Friendly, PDF & Email

Soira sieri ir novērtēti un pieprasīti. Inga Āriņa-Vilne ir viena no retajiem Latvijā, kas taisa kamambēru, brī un citus mīkstos, nogatavinātos sierus

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu