No "Saskaņas" izslēgtie Liepājas deputāti mandātus nenoliks • IR.lv

No “Saskaņas” izslēgtie Liepājas deputāti mandātus nenoliks

26
Partijas logo.

Piedāvājumus atkāpties no amatiem viņi saņēmuši no savas partijas biedriem

No “Saskaņas” izslēgtie Liepājas vicemērs Jurijs Hadarovičs un deputāts Romans Miloslavskis deputāta mandātus nenoliks un turpinās domē strādāt līdz nākamajām vēlēšanām, ceturtdien preses konferencē apstiprināja abas amatpersonas.

Piedāvājumus atkāpties no amatiem viņi saņēmuši no savas partijas biedriem, bet pēc abu amatpersonu teiktā, par enerģisku spiedienu to nosaukt nevarot, ziņo LETA.

Hadarovičs uzskata, ka partijas Liepājas nodaļā notiekošais esot cīņa par vietām partijā un sarakstā pirms nākamajām pašvaldību vēlēšanām. Viņš noraidīja apgalvojumus, ka nav strādājis pietiekami efektīvi un nav pildījis “Saskaņas” pirms iepriekšējām vēlēšanām dotos solījumus.

Hadarovičs un Miloslavskis arī izteica neizpratni, kāpēc Liepājas nodaļas valdes loceklis Valērijs Agešins ir nostājies viņu nomelnotāja deputāta Nauma Vorobeičika pusē, kurš, pēc viņu domām, ar drastiskām metodēm esot vadījis Liepājas komplekso sporta skolu un par kura darbību esot neskaitāmas sūdzības.

Hadarovičs arī izdalīja kopumā 12 Sporta skolas audzēkņu vecāku un treneru parakstītu vēstuli, kurā pausts sašutums par Vorobeičika darba stilu. Viņš minēja, ka ar Vorobeičiku esot runāts šaurā lokā, bet savstarpēju sapratni nav izdevies panākt.

Abi no partijas izslēgtie deputāti norādīja, ka viņiem ir saglabājušās labas attiecības ar partijas priekšsēdētāju Nilu Ušakovu.

Gan Hadarovičs, gan Miloslavskis startēšot nākamajās pašvaldību vēlēšanās, bet neatklāja, no kādas partijas. Piedāvājumi esot vairāki. “Mūs ir gatavi atbalstīt cienījami, autoritatīvi cilvēki,” teica Hadarovičš.

Partija “Saskaņa” 30.jūlijā no savām rindām izslēdza divus savus pārstāvjus Liepājas domē – vicemēru Hadaroviču un deputātu Miloslavski, kuriem pārmeta “priekšvēlēšanu programmas un valdes lēmumu nepildīšanu”, aģentūrai LETA pastāstīja “Saskaņas” Kurzemes reģiona koordinators un Liepājas nodaļas valdes loceklis Agešins.

Līdz ar to var teikt, ka “Saskaņa” ir zaudējusi ietekmi Liepājā, kur partija pēc 2013.gada pašvaldību vēlēšanām pirmo reizi spēja iekļūt valdošajā koalīcijā. Pēdējās pašvaldību vēlēšanās ilggadējā Liepājas mēra Ulda Seska “Liepājas partija” nespēja iegūt absolūto vairākumu, tāpēc septiņiem saviem deputātiem koalīcijā piepulcēja trīs “Saskaņas” deputātus, savukārt opozīcijā tika atstāti pieci deputāti no nu jau likvidētās “Reformu partijas”.

“Konflikta situācija nevar turpināties mūžīgi, un šie deputāti negribēja dzīvot un strādāt draudzīgi,” sacīja Agešins.

 

Komentāri (26)

lno 05.08.2016. 08.51

Russkij mir

https://www.youtube.com/watch?v=tEhxhBoByIU

День ВДВ, в Риге закончился крованым побоищем и групповой дракой 2 августа 2016

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu