Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

5

Nedēļas notikumi Latvijā

Valsts vides dienesta vadītāja Inga Koļegova piekritusi kandidēt uz Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora amatu, un finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola ir gatava virzīt viņu apstiprināšanai valdībā. Galīgo lēmumu ministre pieņems pēc tam, kad Koļegova būs tikusies ar valdības koalīcijas partijām, kā arī uzņēmēju organizācijām.

Jaunbērzes pagasta zemnieku saimniecībā Makleri remontdarbu laikā no tvertnes noplūda indīga gāze un gāja bojā četri cilvēki, bet vēl trīs cietušie, to skaitā bērni, ievietoti slimnīcā. Par negadījumu zemnieku saimniecībā aizdomās turētā statuss ir saimniecības īpašniekam. Tiesa viņam piemērojusi ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) par konstatētajiem pārkāpumiem noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas jomā sodījusi a/s Latvijas pasta banka ar 305 000 eiro soda naudu. Banka bijusi iesaistīta savulaik Moldovai nozagto miljonu darījumos.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu