Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

5

Nedēļas notikumi Latvijā

Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers apgalvo, ka kompetenta iestāde veiks pārbaudi par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja Operatīvo izstrāžu nodaļas vadītāja Jura Juraša apgalvojumiem, ka viņam piedāvāts kukulis, lai VAS Latvijas dzelzceļš bijušā vadītāja Uģa Magoņa kriminālprocess tiktu pārkvalificēts uz vieglāku apsūdzību.

Bijusī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāja Ināra Pētersone kļuvusi par izdevniecības Rīgas viļņi izpilddirektori. Viņa zinājusi, ka dzīvē vēlas kardinālas pārmaiņas, un bijusi vēlme strādāt privātajā sektorā. Kaut arī Pētersonei nav nedz izglītības, nedz pieredzes mediju jomā, viņa cieši seko līdzi tam, kas notiek mediju jomā.

Latviju Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs pārstāvēs 33 sportistu komanda – pēdējais, kas pievienojās komandai, ir kanoe airētājs Dagnis Iļjins, kurš olimpisko spēļu ceļazīmi ieguva pārdalīšanas rezultātā. Starptautiskā Kanoe federācija sistemātisku dopinga pārkāpumu dēļ no Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm diskvalificēja Baltkrievijas un Rumānijas kanoe un smaiļošanas sportistus. Riodežaneiro olimpiskās spēles notiks no 5. līdz 21. augustam.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu