Mirusi bijusī skaistumkonkursu organizētāja Inta Fogele • IR.lv

Mirusi bijusī skaistumkonkursu organizētāja Inta Fogele

22
Inta Fogele. Foto: Gatis Dieziņš, LETA

 

Šonakt mirusi bijusī skaistumkonkursu organizētāja Inta Fogele, vēsta portāls “Delfi”.

Skumjo ziņu, ka mūžībā 59 gadu vecumā aizgājusi Fogele, “Delfi” apstiprinājis Jānis Mārtiņš Skuja, kurš kopā ar biedriem šogad pārņēmis konkursa “Mis un misters Latvija” organizēšanu.

Fogele 1988.gadā ar firmas “Forums” atbalstu organizēja pirmo skaistumkonkursu “Mis Rīga” 88″, liecina aģentūras LETA arhīvs.

Viņa strādājusi par administratori Rīgas Ekspermentālajā jaunatnes centrā, vēlāk līdz 2012.gadam bijusi aģentūras “Mis Latvija” direktore.

Ar viņas vārdu saistīts ne viens vien skandāls dzeltenajā presē. Fogele pirms daudziem gadiem arī, braucot dzērumā, izraisīja autoavāriju, kurā gāja bojā cilvēks. 1995.gadā Fogelei, kura tobrīd bija aģentūras “Mis Latvija” īpašniece, Vidzemes priekšpilsētas tiesa piesprieda četrus gadus nosacīti par autoavārijas izraisīšanu, kuras rezultātā cieta divi, bet bojā gāja viens cilvēks.

Pēdējā laikā mediji vēstīja, ka Fogele slimoja.

Komentāri (22)

lno 20.07.2016. 19.07

Lai vieglas smiltis, katrs nodzīvo mūžu pēc labākās sirdsapziņas un savas saprašanas.

+2
-1
Atbildēt

1

    not mii > lno 21.07.2016. 09.07

    ooo, jauns filosofs? Kā tad ir – pēc savas sirdsapziņas vai labākās sirdsapziņas? un ko tad darīt ar tiem Hašeka varoņiem, kurus sirdsapziņa kremt, grauž un plosa? Dzīvo pēc savas, bet plosa labākā? un kāda sirdsapziņa vai saprašana lika iebraukt cilvēkos? Ja dzīvotu pēc labākās, tad daudz neko ievērības cienīgu nepaveiktu. Skumju brīdī esmu kopā ar aizgājējas draugiem, radiem, tuviniekiem, un gaidu daudz labu vārdu, lai vieglas smiltis.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu