Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

9

 


DZĪVESSTILS.
MARIJA KONDO. KĀRTĪBAS MAĢIJA. APGĀDS ZVAIGZNE ABC. Japāņu autores grāmatā ir daudz praktisku un neparastu padomu, kā turēt kārtīgu savu māju. Autorei ir unikāla metode mantu uzglabāšanai, un viņa sola – ja tai sekos, māja nebūs jākārto tik bieži. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 9,68 €.

FOTO. LATVIJAS FOTOGRĀGIJA 2016IZDEVĒJS FOTOKVARTĀLS. Šogad uzmanība sieviešu pienesumam Latvijas laikmetīgajā fotogrāfijā. Izdevumā iekļauti Katrīnas Ķepules, Rūtas Kalmukas, Margrietas Dreiblates, Ievas Balodes un Viktorijas Ekstas fotoprojekti, intervijas ar autorēm. Apgāda cena 8 €.

TICĪBA. KASPARS SIMANOVIČS. TORŅAKALNA SPREDIĶI. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Pēdējos divos gados teiktās svētrunas. Katrs sprediķis ir apcere par kādu Vecās vai Jaunās Derības fragmentu, piedāvājot atbildes uz jautājumiem, kas ir svarīgi ikvienam neatkarīgi no reliģiskās pārliecības. Apgāda cena 5,73 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu