Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

4

Nedēļas notikumi Latvijā


Par kukuļošanu apcietināti divi Valsts policijas policisti
– Galvenās Kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Arvils Feierābends un Kārtības policijas pārvaldes inspektors Ilmārs Plētiens. Lietā figurē tūkstošiem eiro liels kukulis, un par notikušo tiks vērtēta arī Feierābenda priekšnieka Kārtības policijas pārvaldes priekšnieka Arta Velša atbildība. Kopumā saistībā ar vienu no Kārtības policijas pārvaldes pārziņā esošajām licencēšanas jomām aizturētas četras personas.

Pēc zaudējuma starptautiskā šķīrējtiesā lidostai Rīga zemo cenu lidsabiedrībai Ryanair var nākties maksāt 1,5 miljonus eiro, ziņo TV3. Ryanair ekskluzīvais līgums, kas tika noslēgts ar Aināra Šlesera atbalstu, desmit gadus ļāva baudīt labvēlīgākus nosacījumus nekā citām aviokompānijām. Kad šāda labvēlība tika pārtraukta, Ryanair uzvarēja lidostu starptautiskā šķīrējtiesā. Pašlaik maksājums gan ir atlikts, līdz Eiropas Komisija būs pabeigusi savu izmeklēšanu par Ryanair priekšrocībām.

Ukrainas investori KVV Group nolēmuši iekonservēt rūpnīcu Liepājas metalurgs. Šādu lēmumu uzņēmuma vadība pieņēmusi tāpēc, ka pasaules metalurģijas tirgu pārņēmusi krīze, ir parādsaistības nodrošinātajiem kreditoriem un valsts nav ieinteresēta sniegt atbalstu nozarei.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu