Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

5

 


ROMĀNS.
DŽESS VOLTERS. SKAISTĀS DRUPAS. IZDEVNIECĪBA BAIBABOOKS. Romāns ir negaidītu pavērsienu pilns un vēsta par cilvēku kaislībām, nodevībām, mīlestību un dzīvi. Šoreiz viss notiek dižajā Holivudā, kur kino vārdā viss ir svēts un vienlaikus nekas nav svēts. Apgāda cena 12,80 €.

ROMĀNS. UMBERTO EKO. PILOTNUMURS. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. Laikraksts, kam uzdots nomelnot un fabricēt ziņas, paranoisks redaktors, kas rekonstruē 50 gadus senu vēsturi, trausls mīlas stāsts starp diviem neveiksminiekiem, sazvērestības teorijas un negaidīta slepkavība. Romāna darbība noris 1992. gadā. Apgāda cena 11,50 €.

ROMĀNS. LAIMA KOTA. MIERIELAS VILKME. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Maģiskā reālisma garā rakstītais darbs lūko izstāstīt Miera ielas vēsturi, tomēr, meistarīgi darbojoties ar pārspīlējumiem, autorei izdodas reālo un sadomāto vēsturi saaust košā gobelēnā, kas vēsta arī par piederību mājām, valstij, katra paša brīvību un atbildību. Apgāda cena 8,67 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu