Piektdien "Palladium" uzstāsies grupa "The Hobos" • IR.lv

Piektdien “Palladium” uzstāsies grupa “The Hobos”

19
Grupas "Hobos" solists Rolands Ūdris. Foto Vladislavs Proškins, F64

Divas stundas garajā programmā pazīstamākie un iemīļotākie hiti

Koncertzālē “Palladium” piektdien, 18.septembrī  plkst.19 ar labāko dziesmu koncertu “Best of the Hobos” pēc divus gadus ilgas radošās pauzes uzstāsies rokgrupa “The Hobos”, raksta aģentūra LETA. Labāko dziesmu koncertā “The Hobos” uzstāsies savā oriģinālajā sastāvā – Rolands Ūdris, Mārtiņš Burkevics, Egons Kronbergs un Vilnis Krieviņš. 

Gandrīz divas stundas garajā koncertprogrammā tiks iekļauti gan pazīstamākie un iemīļotākie hiti, piemēram, “Christian” (“I’m gonna be”), “Lu Lu”, “Lost in space” un “Walk all night”, kā arī mazāk zināmas un koncertos nekad nespēlētas dziesmas no visiem četriem grupas albumiem. “The Hobos” ir 1999.gada janvārī dibināta latviešu mūzikas grupa. Visi četri “The Hobos” dalībnieki nāk no Liepājas, taču savu karjeru grupa sāka Rīgā, pirmo koncertu sniedzot kafejnīcā “Ai Karamba”, kas ļāva grupai uzstāties, nedodot nekādu atlīdzību. 

Pieredzes bagātākais grupas dalībnieks ir Krieviņš, kurš spēlējis gan “Līvos” un “Remix”, gan kopā ar Laimu Vaikuli, Igo un citos projektos. Burkevics muzicējis kopā gan ar Igo, gan Kasparu Bindemani, gan grupā “Lādezers” u.c., Kronbergs – kopā ar Igo un Bindemani, “Iļģiem”, “Skyforger” u.c., bet Ūdris ir tā sauktais ielu bērns – no 15 gadu vecuma spēlējis kā ielu un krogu muzikants, šajā laikā pabijis un priecējis cilvēkus gan Ķīnā, gan Honkongā, Ņujorkā un Indijā. Viņš ir vienīgais no visiem grupas dalībniekiem, kurš nav mācījies mūzikas teoriju un joprojām spēlē pēc savas izjūtas. Ūdris rada gan dziesmu tekstus, gan mūziku, bet pārējie grupas biedri to aranžē, saliek akcentus un pilnībā atbild par darbu studijā. 

Grupa ir saņēmusi vairākas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas par labāko “Rock” albumu 1999.gadā, 2001.gadā un 2002.gadā, labāko “Rock” dziesmu – 2002.gadā par “Flaying Away”, kā arī labāko video, kas 2000.gadā tapis dziesmai “Christian” (“I’m gonna be”). 

Koncerta biļetes nopērkamas tīmekļa vietnēs “ekase.lv” un “bilesuserviss.lv“.

Komentāri (19)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu