Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

4

Nedēļas notikumi Latvijā

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs aizturējis valsts uzņēmuma Latvijas dzelzceļš (LDz) valdes priekšsēdētāju Uģi Magoni aizdomās par liela apmēra kukuļa pieņemšanu. Magonis uzreiz atbrīvots no amata, tiesa kā drošības līdzekli noteikusi apcietinājumu. Kukulis saņemts saistībā ar LDz meitasuzņēmuma LDz ritošā sastāva serviss iepirkumu.

Aizturēts vairāk nekā gadu meklētais Imantas pedofils, kurš uzbrucis vairākām nepilngadīgām meitenēm. DNS analīzes liecina, ka šoreiz policija saņēmusi īsto varmāku. 20 gadus vecais vīrietis apcietināts, viņam veiks psihiatrisko ekspertīzi. Aizturētajam bija gāzes ierocis, viņš policijas redzeslokā iepriekš nonācis par narkotiku lietošanu un sīku zādzību.

Politiķim Aināram Šleseram tā dēvētajā oligarhu lietā noteikts aizdomās turētā statuss. Viņš to paziņoja personiski īpaši sasauktā preses konferencē, norādot, ka «smagākie» panti no lietas pazuduši. KNAB pagaidām nekomentē ne Šlesera, ne citu ar šo lietu saistīto statusu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu