Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

2

 


ROMĀNS
. UMBERTO EKO. IEPRIEKŠĒJĀS DIENAS SALA. JĀŅA ROZES APGĀDS
Umberto Eko trešā romāna darbība notiek 17.gadsimtā. Jauns itāļu augstmanis izdzīvo pēc kuģa bojāejas un nokļūst uz cita kuģa, kura apkalpe ir noslēpumaini pazudusi. Pilnīgā vientulībā jauneklis gremdējas atmiņās un, būdams izolēts no civilizācijas un ilgodamies pēc mīļotās, piedzīvo personības šķelšanos. Apgāda cena 16,85 €.

PASAKAS. LILIJA BERZINSKA. PĻAVAS PASAKAS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA
Kādā vakarā pļavā satiekas Bizbizmārīte un Gliemezis. Viņi stāsta viens otram interesantus atgadījumus no draugu dzīves – par strīpaino Ausainīti un krabi Malaci, par kukainīti Kūkaini un Smilšu peli, un daudziem citiem. Grāmata uzbur gaišu un līksmu pasauli, kurā cits citam palīdz un cits par citu priecājas. Apgāda cena 4,89 €.

CEĻOJUMI. JURIS LORENCS. CEĻOJUMU MAĢIJA. IZDEVNIECĪBA JUMAVA
Pazīstamā pasaules apceļotāja stāsti par pieredzēto Etiopijā, Krievijā, Ukrainā, Indijā, Taizemē, Turcijā, Ēģiptē un Togo. Grāmatas autoru valdzina ceļošana un sarunas ar cilvēkiem svešās zemēs. Tā tapuši viņa apraksti, kas apkopoti šajā grāmatā. Apgāda cena 9 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu