
Edgars Grišulis.
Aizbraucis 22 gadu vecumā, puisis no Ogres jau drīz vadīja pasaules labāko viskija bāru Skotijā un Michelin restorāna kokteiļbāru Londonā
Aktieri Gvineta Paltrova, Kamerona Diaza, Kianu Rīvss, mūziķis Bono no U2, tenisists Boriss Bekers - Edgars Grišulis var saukt strīpām slavenību, kam jaucis kokteiļus. Latvijas bārmenis, kas izveidojis veiksmīgāko starptautisko karjeru, piektdienas vakarā Vecrīgas restorānā Mākonis tomēr nebija ieradies viesos. Pusotru gadu laikā, kopš atgriezies no Lielbritānijas, viņš ir paspējis apmācīt kolēģus Mākonī, restorānā Mute Tērbatas ielā, At Tiffany's, kas top Jūrmalā. Izveidojis kokteiļservisu Taste Modern privātiem pasākumiem, ar Mākoņa īpašnieku Lauri Grasu rīko izsmalcinātas viskija vakariņas.
Citādi ziemeļi