„Dirty Deal Teatro" jauna izrāde „Mēness dārzā" • IR.lv

„Dirty Deal Teatro” jauna izrāde „Mēness dārzā”

28
Publicitātes foto

Izrāde veidota pēc Kārļa Skalbes pasaku motīviem. Režisore – Inga Tropa, aktieri – Karīna Tatarinova, Elīna Dambe, Kristaps Ķeselis un Jānis Kronis

4. oktobrī, nevalstiskajā teātrī „Dirty Deal Teatro” pirmizrādi piedzīvoja izrāde „Mēness dārzā” pēc Kārļa Skalbes pasaku motīviem. Ar šo notikumu tiks atklāts bērnu un jauniešu izrāžu cikls „Šmulītis”, ko radījuši „Dirty Deal Teatro” un biedrības „Ascendum” bērnu kultūras projekts „Garā pupa”. 

Jaunais iestudējums „Mēness dārzā” paredzēts jauniešiem no 14 gadu vecuma, un tajā tiks pievērsta uzmanība jautājumiem, kas skar cilvēka pieaugšanu – sevis meklējumiem, pirmo mīlestību, draudzību un arī sastapšanos ar nāvi. Tas būs stāsts par jaunu cilvēku, kurš dodas pasaulē, pats neapjauzdams sava ceļa mērķi. Jauno ceļinieku dzen vēlme noārdīt vecās, iesūnojošās vērtības – bet vai tā ir atbilde? Lasot un izspēlējot Kārļa Skalbes pasakas, aktieri Karīna Tatarinova, Elīna Dambe, Kristaps Ķeselis un Jānis Kronis ievedīs skatītājus pasaulē, kas ir pazudusi vai nekad nav pastāvējusi, un tā slēpj sevī noslēpumus un brīnumus. 

Izrādi iestudējusi režisore un Jaunā Rīgas teātra aktrise Inga Tropa, kura jau iepriekš „Dirty Deal Teatro” veidojusi izrādes bērniem „Kā saule gadījās” un „Baltā grāmata”. Izrāde „Baltā grāmata” šogad nominēta „Spēlmaņu nakts” balvai kā labākais iestudējums bērniem. 

Plašāka informācija par cikla „Šmulītis” izrādēm atrodama interneta mājas lapā www.smulitis.lv. Nākamā izrāde 17. oktobrī. Izrāde norisinās „Dirty Deal Teatro” telpās Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 12 k-2.

Biļetes cena 7 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu