Vēlēšanas, šovi un erudīcijas spēles • IR.lv

Vēlēšanas, šovi un erudīcijas spēles

4
TV3 šova Es mīlu tevi, Latvija! komandu kapteiņi Valters Krauze un Jana Duļevska, un vadītājs Artūrs Skrastiņš.
Anda Burve-Rozīte

Sastrēgumstundas LTV vecajā veidolā vairs nebūs, bet TV3 ar LTV sacentīsies par skatītāju uzmanību ar atraktīviem šoviem. Kas gaidāms jaunajā TV sezonā

Koncentrējušās uz vēlēšanu laiku, televīzijas dažus no saviem jaunās sezonas raidījumiem solās atklāt tikai pēc tam. Piemēram, LTV vairs nebūs žurnālistes Ilzes Naglas vadītā raidījuma Sastrēgumstunda. Tā vietā oktobra sākumā tiks piedāvāts jauns diskusiju raidījums, iespējams, ar šādu pašu nosaukumu, taču citā formātā un ar citu vadītāju – viņa vārds tiks pavēstīts neilgi pirms vēlēšanām. 

Analītisko raidījumu nostiprināšana krievu valodā LTV7 un vairāki jauni šovi TV3 kanālā, kā arī LTV – tā vienā teikumā var raksturot sezonas jaunumus. Ko televīzijas skatītājiem piedāvās politikas, kultūras un izklaides žanrā?

Politika krievvalodīgajiem

Tuvojoties Saeimas vēlēšanām, sabiedriskā televīzija skatītājiem piedāvās priekšvēlēšanu diskusijas. Savukārt LNT priekšvēlēšanu debates notiks 30.septembra un 2.oktobra vakarā pēc ziņām. Uz tām raidījuma vadītāji Daina Lipiniece un Tālis Eipurs aicinās politisko partiju pārstāvjus. Savukārt LTV sagatavojusi diskusiju ciklu 100 krēslu, ko jau no šīs nedēļas trešdienās un piektdienās pulksten 21.15 vadīs žurnālisti Inga Spriņģe un Jānis Geste, bet krievvalodīgajai auditorijai – žurnālists Oļegs Ignatjevs. Diskusijās piedalīsies gan mazās politiskās partijas, gan sabiedrības pārstāvji, žurnālisti dosies pie tiem uz lielākajām Latvijas pilsētām. Sākot ar 17.septembri līdz pat vēlēšanu priekšvakaram LTV studijā uz diskusiju tiks aicināti lielo partiju pārstāvji.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu