fbpx

Mantojums Rūdolfam 4

Pie jaunās ražotnes Ādažos, kur oktobrī sāks ražot Rūdolfa biezeņus, Lat Eko Food vadītāja Egija Martinsone laiku pa laikam aizbrauc kopā ar dēlu Rūdolfu. Draugi smejas, ka viņai ir divi dēli un abi Rūdolfi.
Gunita Nagle
Print Friendly, PDF & Email

Ar vēlmi ne tikai savam, bet citiem bērniem piedāvāt ekoloģiskus, no Latvijā audzētiem dārzeņiem un augļiem gatavotus biezeņus Egija Martinsone izveidoja uzņēmumu, kurš oktobrī atver miljoniem vērtu jaunu ražotni Ādažos

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu