Humānā palīdzība • IR.lv

Humānā palīdzība

14
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (14)

oktaavs 13.08.2014. 12.08

Lai Putins aizvāc savus bandītus un ieročus no Ukrainas. Tad uzreiz iestāsies miers un nevajadzēs nekādu “humāno palīdzību”

Krievijas “oligarhi” nevar neredzēt, ka šis karš ir domāts tikai vadoņa reitinga uzturēšanai. Kad viņi sāks zaudēt savus īpašumus, prtestižu un miljardu uzkrājumus Šveices bankās, tad sāks domāt arī par savu personīgo ādu. It sevišķi, ja viņu sievas un brūtes sāks dīkt un teikt, ka kaut kas steidzami ir jādara.

Diemžēl šajā valstī notiks tas pats kas vienmēr – vai nu cara nomaiņa vardarbīgā veidā, vai arī kārtējais tautas dumpis (revolūcija) , kuru rezultātā pie varas nāks nākamais asinssūcējs – diktators. Tā notiek, ja tautai riebjas demokrātija.

+9
0
Atbildēt

0

ligakalnina 13.08.2014. 11.10

Eho Moskvi g. redaktors Venediktovs uzskata, ka šī “humanitarā palīdzība” ir absolūta provokācija un analoģiska tai “humanitārajai flotei”, ko, savulaik, Alkaida ar Eiropas “labdabīgo idiotu” palīdzību noorganizēja kā provokāciju pret Izraelu.

Vai Ukraina to kravu laidīs, vai ( vismaz, cerams) nelaidīs, abos gadījumos tiks sarīkota att. kampaņa un milzīga histērija no Krievijas puses, un Ukraina būs vainīga pie visa, tāpat, kā “huumanitarās flotes” gadījumā Izraela.

+9
0
Atbildēt

2

    Inese > ligakalnina 13.08.2014. 11.16

    ligakalnina > ligakalnina 13.08.2014. 11.44

    Divi cienījami Krievijas, drīzāk, pasaules mēroga cilvēki, kas ir no tiem nedaudzajiem, kas reabilitē Krievijas tautu un liek domāt, ka, tomēr, ne visi tur ir Krievijas TV ieprogrammēti zombiji, liekuļi, vai truli un agresīvi idioti, kuru lielākais sapnis ir nolaizīt Putinam roku vai kādu citu vietu.

    Žēl, ka Novodvorska mirusi, bet, nomirt no flegmonas, kas radusies elementāra iekaisuma rezultātā, var tikai Krievijas slimnīcā, civilizētās valstīs no tā nemirst.

    +11
    0
    Atbildēt

    0

dro 13.08.2014. 12.28

Humānismam Krievijas “garīgumā” nav vietas.

+8
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu