TV ekrānu ķīlnieki • IR.lv

TV ekrānu ķīlnieki

3
Pasaule aizvien uzstājīgāk aicina Vladimiru Putinu kaut ko darīt lietas labā, taču viņu vārdi līdz Krievijas tautai netiek.

Krievijas iedzīvotāji Ukrainas notikumus redz pavisam citādi nekā visa pārējā pasaule. Šīs atšķirības neliecina neko labu par konflikta mierīgas atrisināšanas iespējām

Vai zinājāt, ka Malaysia Airlines lidmašīna jau no Amsterdamas esot pacēlusies pilna ar līķiem? Vai to, ka 17.jūlijā kāda tumša, neizskaidrojama iemesla dēļ MH17 esot novirzījies uz ziemeļiem no parastā, visas iepriekšējās reizes izmantotā lidojuma maršruta, nonākot virs nemiernieku ieņemtā apgabala netālu no Doņeckas? Ka neilgi pirms katastrofas dispečeri esot likuši lidmašīnai nolaisties zemāk? Ka tā esot nesen pārapdrošināta? Ka Ukrainas armija avārijas apgabalā esot turējusi savas pretgaisa aizsardzības sistēmas? Ka Ukrainas bruņotie spēki MH17 esot sajaukuši ar aizdomīgi līdzīgo Krievijas prezidenta Vladimira Putina lidmašīnu?

Vai zinājāt, ka MH17 notriekšana bijusi daļa no lielākas amerikāņu sazvērestības ar nolūku izraisīt milzīgu karu ar Krieviju?

Tas viss ir taisnība, ja dzīvojat Krievijā. Tieši šādus apgalvojumus par Malaysia Airlines katastrofu jūs tad redzētu plašsaziņas līdzekļos.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu