Avārijā uz Tallinas šosejas 4 bojāgājušie, bērns nogādāts slimnīcā • IR.lv

Avārijā uz Tallinas šosejas 4 bojāgājušie, bērns nogādāts slimnīcā

17
Foto: Valsts policija.

Apvidus mašīna uzskrien kravas auto, izbraucot uz galvenā ceļa

Vidzemē uz Tallinas šosejas šodien smagā avārijā gājuši bojā četri cilvēki, bet deviņus gadus vecs bērns nogādāts slimnīcā, vēsta aģentūra LETA. Sākotnējā informācija liecina, ka apvidus automašīna “Ford” no mazāk svarīga ceļa izbraukusi uz šosejas “Via Baltica” un sadūrās ar tuvojošos kravas auto.

Negadījums noticis šosejas 41.kilometrā, Saulkrastu apvedceļa krustojumā ar veco Tallinas šoseju aiz Skultes. Precīzi notikušā apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Sintija Virse.

Negadījumā bojā gājuši četri cilvēki, kas atradušies apvidus automašīnā, smagas traumas guvis deviņus gadus vecs bērns, kas arī bija šī auto pasažieris. Kravas auto vadītājs traumas nav guvis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka bērns ar politraumu nogādāts slimnīcā Rīgā. Bērns bijis pie samaņas.

Kopumā šogad ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā 95 cilvēki, kas ir par 13 cilvēkiem vairāk nekā pērn identiskā laika posmā.

Komentāri (17)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu