Vīrietis nošauj nolaupīto sievieti un izdara pašnāvību • IR.lv

Vīrietis nošauj nolaupīto sievieti un izdara pašnāvību

30
Ilustratīvs attēls. Foto: Didzis Grodzs, F64

Rēzeknē nolaupītā Robežsardzes koledžas darbiniece meklēta kopš vakardienas

Vīrietis, kurš vakar Rēzeknē nolaupījis savu bijušo sievu, Robežsardzes koledžas darbinieci, sievieti nošāvis un pēc tam pats izdarījis pašnāvību, vēsta aģentūra LETA, atsaucoties uz Valsts policijas sniegto informāciju. Tiesībsargi nolaupīto sievieti meklēja kopš vakardienas.

Vakar, 10.aprīlī, ap dienas vidu Rēzeknē, Krimuldas ielā, kāds 1979.gadā dzimis vīrietis, piedraudot ar zagtu pistoli, nolaupījis savu bijušo sievu, 1979.gadā dzimušu sievieti, liecina policijas dati. Kā aģentūrai LETA apstiprināja Valsts robežsardzē, nolaupītā bija Rēzeknē esošās Valsts robežsardzes koledžas darbiniece.

Vīrietis, piedraudot ar pistoli, licis sievietei iekāpt apvidus automašīnā un aizvedis. Policija ar bruņoto spēku un robežsardzes atbalstu meklēja nolaupītāju un viņa upuri, taču viņus nebija izdevies atrast kopš vakardienas. Noskaidrots, ka pistoli vīrietis nozadzis no seifa patēva mājās Strūžānos. Visticamāk, sievietes nolaupīšanas iemesls bija savstarpējas problēmas, informēja policijā.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, uzbrucējs ar upuri atrasti meža apvidū, kur tika pēdējo reizi redzēti. Notikuma vietu pārbauda eksperti. Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, ģimene bija izšķīrusies jau pirms kāda laika. Viņu dēls dzīvojis kopā ar māti. Vīrs nebija samierinājies ar šķiršanos un pārmeta sievai, ka viņa nevelta pienācīgu uzmanību bērna audzināšanai, pretim saņemot pārmetumus par savu izturēšanos. Līdz šim vardarbīga rīcība no šķirtā vīra puses neesot tikusi konstatēta.

Kopumā nolaupītāja un sievietes meklēšanā bija iesaistīti ap 200 cilvēku no Valsts policijas, Zemessardzes, kā arī Valsts robežsardzes koledžas kadeti. Robežsardzes helikopters pēc informācijas saņemšanas apsekojis Rēzeknes pilsētas un novada teritoriju no gaisa, taču zināmais transportlīdzeklis netika atrasts. Nacionālajos bruņotajos spēkos aģentūra LETA noskaidroja, ka pēc policijas lūguma aptuveni 30 karavīri un zemessargi Rēzeknes novadā bija iesaistīti uzbrucēja meklēšanā.

Par personas sagrābšanu, lietojot vardarbību vai draudus, vai aizvešanu ar viltu vai izmantojot personas bezpalīdzības stāvokli (personas nolaupīšana) vainīgajam draud sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (30)

mariam 11.04.2014. 15.26

Traki.

Taču runājot par tekstu, – tas taču ir nonsenss, – šādā tekstā iekļaut tādu pēdējo rindkopu, kur smalki aprakstīts, kas draud par personas sagrābšanu utml., ja jau virsrakstā teikts, ka runa sen vairs nav par nolaupīšanu, bet slepkavību. Un sodus pieminēt jau diezgan bezjēdzīgi, jo arī paša slepkavas vairs nav.

+6
0
Atbildēt

0

Inese 11.04.2014. 23.09

Nošautās profils:

http://www.draugiem.lv/user/4085270/

Slepkavas profils:

http://www.odnoklassniki.ru/profile/473332652852

p.s. Trakākais, ka nogalinātā atstājuse 69 300 euro lielas parādsaistības.

0
0
Atbildēt

0

inta_s 11.04.2014. 14.41

Nez ko viņi abi divi apspriedīs astrālā plānā – vajadzētu būt interesantai diskusijai.

0
-5
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu