Sabiedrības vienotības balvu saņem Inna Davidova • IR.lv

Sabiedrības vienotības balvu saņem Inna Davidova

34
Hermaņa Brauna fonda direktore Inna Davidova. Foto: Evija Trifanova, LETA

Hermaņa Brauna fonda vadītāja balvu saņem par darbu sabiedrības integrācijas veicināšanā

Sabiedrības vienotības balva šogad piešķirta Hermaņa Brauna fonda direktorei Innai Davidovai par ilglaicīgu un sistemātisku darbību sabiedrības integrācijas veicināšanā, aģentūrai LETA pavēstīja Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) sabiedrisko attiecību speciālists Ralfs Spāde.

Jau vairāk nekā 15 gadus ar savu darbību Davidova centusies radīt cilvēkos nemainīgu vērtību izjūtu, norāda Spāde.

Pasniegtas arī vairākas veicināšanas balvas. Balvu “Par ieguldījumu sabiedrības saliedēšanā” saņēma Liepājas Neredzīgo biedrība, kas sniegusi būtisku ieguldījumu Liepājas un Latvijas labiekārtošanā – cilvēkiem ar invaliditāti tiek nodrošināta arvien lielāka vides pieejamība.

Balvu “Par ieguldījumu iecietības veicināšanā” saņēma režisors Kaspars Goba, kurš ar rūpīgu un ilgstošu darbu devis sabiedrībai iespēju palūkoties no cita skatpunkta uz dažādām sabiedrības grupām.

Balvu “Par radošu pieeju sabiedrības vienotības stiprināšanā” saņēma režisore Kristīne Klētniece-Sika, kas ar savu darbību Iļģuciema sieviešu cietuma teātra studijā devusi iespēju ieslodzītajām iepazīties ar latviešu un cittautu literatūras klasiķu darbiem.

Sabiedrības vienotības balvas pasniegšanas ceremonija notika jau devīto gadu, un tajā godalgas saņēma organizācijas un cilvēki, kas pelnījuši pateicību par savu darbu sabiedrības integrācijas jomā.

Balvas mērķis ir veicināt sabiedrības integrāciju un iecietību sabiedrībā, popularizējot atsevišķu personu vai organizāciju veikumu šajās jomās. SIF sekretariāta direktore Aija Bauere norāda, ka šī ir iespēja sabiedrībai uzzināt par cilvēkiem, kas palīdz citiem justies piederīgiem mūsu straujo pārmaiņu skartajā sabiedrībā.

Kopumā kopš 2002.gada balva pasniegta 30 pazīstamiem cilvēkiem un organizācijām gan par veikumu visas valsts mērogā, gan par veikumu vienas pašvaldības vai vienas organizācijas mērogā.

 

Komentāri (34)

vietējais 05.12.2013. 09.03

Prieks, ka Inna Davidova saņēma šo atzinību. Pirmdien iešu uz HBF organizēto koncertu operā Cremerata Salzburg.
Atceros arī Mesiju Domā, kuru diriģēja Traveners – bija pārdotas dubultbiļetes. Rezultātā Davidovas k-dze visiem atvainojās un nosēdināja visus pašā priekšā.
Paldies un veiksmi HBF!

+1
0
Atbildēt

1

    Ojārs > vietējais 05.12.2013. 14.08

    Biji domājis Taveneru? Vai tad viņš ir diriģents?

    0
    0
    Atbildēt

    0

Inese 04.12.2013. 17.42

Šausmīgi šarmanta sieviete.

+1
-1
Atbildēt

0

janazakovica 04.12.2013. 19.57

kapec zidenei iedeva..? ko vina ir vienojusi..? savu alkatibu..?

+2
-8
Atbildēt

1

    Inese > janazakovica 04.12.2013. 20.46

    Lūk, ko raksta izcilais muzikologs Boriss Avramecs, iespējams, tā arī būs atbilde uz jūsu jautājienu:

    Она еврейка, русскоязычная. Причем у Инны Давыдовой совершенно осознанная ориентация на Россию. Из России И. Давыдова регулярно приглашает великолепных музыкантов, будь-то оперные певцы, будь-то инструменталисты. http://shh.neolain.lv/seminar14/krugavrames.htm

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu