Latvijas biškopji dažugad iegūst pat 20 dažādu veidu medu. Katram ir īpaša garša, smarža un spējas dziedināt. Biškopis Jānis Vainovskis skaidro, kā neapjukt daudzveidībā
Mmmmm…

Griķu medus.
Latvijas biškopji dažugad iegūst pat 20 dažādu veidu medu. Katram ir īpaša garša, smarža un spējas dziedināt. Biškopis Jānis Vainovskis skaidro, kā neapjukt daudzveidībā
Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu
Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:
Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.