Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

1
Kristīne Simsone

 

ooo Lielās cerības / Great Expectations. Dikensa daudzkārt ekranizētā romāna svaigākā kinoversija ir baudāma, viktoriānisma vēsmu pilna kostīmdrāma. Ekranizējuma konservatīvisms literatūrklasikas adaptācijai piešķir autentismu, taču, salīdzinot ar citām Lielajām cerībām, šī versija ir daudz bezpersoniskāka. Kino no 8.marta.

ooo Ja nu mēs visi dzīvotu kopā / Et si on vivait tous ensemble? Dzīvespriecīgs vēstījums par ilggadēju draugu pulka centieniem sadzīvot ar cienījamo vecumu, no tā izrietošajām veselības nedienām un apziņu par strauji tuvojošos mūža finālu. Stāsts par piecu vecīšu impulsīvo domu dzīvot kopā ar humoru pasniedz pat sērīgās lietas, par kurām smējiens tā īsti gan nenāk. Kino no 8.marta.

ooo Varenais no Oza zemes / Oz the Great and the Powerful. Zirnekļcilvēka režisora Sema Reimi stāstā par Oza zemes burvja nonākšanu brīnumpasaulē ir viss, ko var gaidīt no tipiskas mūsdienu pasaku filmas – acis mežģījošs 3D, specefekti, košas krāsas un pat zaļa Mila Kunisa. Vienīgi ar stāsta saturību nesokas. No 8.marta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu